Ретро спомен в Lupa.bg: Как Румен Вълка открадна Ивайла Бакалова от Илия Павлов

Бившият боклукчийски бос даже е бил привикван да дава показания във връзка с убийството на шефа на „Мултигруп”

Новини
18:35 - 16 Август 2024
8616
Ретро спомен в Lupa.bg: Как Румен Вълка открадна Ивайла Бакалова от Илия Павлов

Най-известната връзка на Румен Гайтански - Вълка, който е задържан заради кражбата на 150-милионния кредит от държавната Българска банка за развитие, е с "Мис България" Ивайла Бакалова. Преди повече от 22 години бившият бос на боклука краде красавицата от кревата на Илия Павлов.

Когато през 2002 г. Румен Гайтански - Вълка и Ивайла се запознават, тя все още е била любовница на шефа на „Мултигруп”, а той е женен за Дарина Павлова. В битката за общата любима между Павлов и Гайтански прехвърчат сериозни искри. Дори една година по-късно, когато Илия е убит, полицията работи и по версията, сочеща любовния триъгълник Илия Павлов-Ивайла Бакалова-Румен Гайтански.

Бившият боклукчийски бос даже е бил привикван да дава показания във връзка с убийството. След разстрела на Павлов пред сградата на корпорацията му, той е откаран в „Пирогов”, където констатират мозъчната му смърт. Първа там – преди роднините, журналистите и разследващите пристига Бакалова, неутешима заради смъртта на любимия. В крайна сметка след кончината на боса на „Мултигруп” бившата Мис България заживя с останалия жив – Вълка. Милионерът купува нов апартамент в баровския софийски кв. „Лозенец” и се разделя с жената, от която вече има две деца. Скоро след това Ивайла му ражда третата му дъщеря – Рая, която преди по-малко от месец се дипломира в Лондон. Баща й плаща всеки месец 20 000 лева издръжка на Рая, макар Бакалова да се опитва да крие този факт.