Ретрограден Сатурн - какво ни очаква?

Актуални новини
16:27 - 27 Май 2021
3101
Ретрограден Сатурн - какво ни очаква?

Сатурн започна ретроградното си движение във Водолей на 23 май и това ще продължи до 11 октомври. Това е планетата на границите, йерархията, кармата, структурите и е символ на зрелостта. Периодът ще ни окуражи да работим по-здраво за мечтите си, ще се сблъскваме със страховете си и това ще носи предизвикателства.

Но ще научим колко са ценни границите, които си поставяме и дисциплината. Ще научим някои уроци и ще правим равносметки. Ето какво да очакват зодиите, според "Elite Daily". 

Овен 

По-добре да работят здраво през периода. Овните са в период на реструктуриране на всичко - от профили в социални мрежи до работните контакти. Сатурн ще им даде втори шанс да прегледат отново своите мечти, желания, надежди. Ще видят какво не работи и как могат да постигнат желаното.

Телец 

При Телците имаше доста промени в последно време. Професионалният им живот ще бъде активен, ще имат още работа за вършене. Ще могат да размислят над много неща - работната си етика, професионалните цели. Да разберат дали работата, която вършат е това, което считат за своя мисия в живота.

Близнаци 

Мислят върху това как да разширят хоризонта си.

Може да станат предприемачи, да запишат нов курс или някаква магистратура. Сатурн ще ги дари и с любов, от която се нуждаят. Да помислят за какво се борят и как показват какво искат. Могат да постигнат всичко, ако са отдадени.

Рак

Нека освободят себе си от оковите. Могат да направят промени във финансовите, романтичните и духовни връзки. Да помислят дали са честни към себе си и как могат да се освободят от отношения, които вече не им носят нищо добро.

Лъв

В последно време Лъвовете имаха някои дребни проблеми във връзката си, и сега е време да помислят по-добре за развитието на любовните отношения. Сатурн ги насърчава да помислят дали партньорът им наистина е толкова важен за тях, особено ако нито един от двамата не е пораснал като личност, откакто връзката е започнала.

Дева

Нека знаят, че на света няма нищо перфектно. Да помислят дали задълженията им всеки ден ги зареждат с енергия или изсмукват енергията от тях. Ще имат възможност да си починат, да спрат за малко и да преценят как да направят промени в рутината. Първо може да е стресиращо, но ще са доволни от резултата.

Везни

Да си спомнят, че щастието е много важно. Напоследък, нещата им се струват тежки, но благодарение на Сатурн, ще могат да спрат за малко и да направят оценка на любовния си живот и способностите си. Да видят дали не са показвали егото си доста често в последно време.

Скорпион

Да се държат! Болката никога не е лесна за издържане и преживяване, но точно Скорпионите знаят как да възкръсват от пепелта. Да помислят дали обръщат внимание на емоционалните си нужди и дали се чувстват като вкъщи в средата, в която са сега.

Да поработят над сферите, в които им липсва стабилност.

Стрелец

Начинът им на мислене невинаги работи в тяхна полза. Да помислят защо става така. Стрелците са комуникативни, но какво задържат в себе си и не споделят? Сатурн иска да помислят дали са искрени със себе си и дали изразяват с думи това, което мислят.

Козирог

Ще се научат как да намерят комфорт в хаоса. Ще помислят талантите си, ще разсъждават върху работата си. Трябва да измислят начин, по който да започнат да печелят пари от таланта си и да покажат колко ценни са.

Водолей

Не е тайна, че са на прага на огромна промяна. Сатурн ги насърчава да се захващат с работа, да поставят някои граници и да преценят какво е мястото им във връзката, в която се намират. Да помислят кои са наистина и дали се харесват такива, каквито са.

Риби

На раменете им имаше огромни товари. От известно време Сатурт им помага да престанат да саботират себе си и да се сбогуват с някои навици и определени типове поведение, които не им помагат. Сега ще помислят кое ги е спирало и какви граници са си поставяли сами.