Режат 10 бона от заплатата на Валери

Баджанакът Ники Михайлов пусна слух за миниатюрното достойнство на Божинов в съблекалнята на Левски

Актуални новини
17:16 - 07 Май 2019
6311
Режат 10 бона от заплатата на Валери

Валери Божинов е получил оферта да остане в състава на Левски за следващия сезон, ако се съгласи заплатата му да бъде намалена наполовина. Любителят на малки котета в момента прибира 20 000 лева месечно на „Герена”, но новото ръководство на „сините” и спонсорът Васил Божков са решили да се отърват от големите фишове за следващия сезон, научи Lupa.bg.

Провинциалният плейбой е жестоко критикуван от феновете, които го наричат дебел и некадърен. Спортно-техниоческото ръководство пък е притеснено, че 33-годишният нападател постоянно е счупен и за последния месец е бил на терена само около час чисто време.

Lupa.bg научи, че горнооряховецът не се ползва с добро име и сред съотборниците си. Останалите футболисти от Левски често го заяждали и не спирали да го подиграват заради размера на мъжкото достойнство. Слухът, че Божинката вади твърде скромен атрибут, тръгнал от Ники Михайлов, с когото през годините са споделяли не едно и две гаджета.

Скромната му игра на терена пък му докарала прякора „пейката”. Според запознати, момчетата се обърнали срещу него, защото прибирал сума ти пари без да играе:

„За какво ни е този дърт бастун, като не може пет минути да изкара на терена? Само да кълне ЦСКА да си вкарват автоголове ли? Ако е така, по-добре да си наемем ходжа, няма да взима по 20 бона на месеца”, твърдят съотборници на Божинката.