РЕЗИЛ: Съдия препсува шефовете на Арда

Футбол
21:34 - 03 Май 2023
3427
РЕЗИЛ: Съдия препсува шефовете на Арда

Грозни сцени се разиграха минути след края на срещата между Арда и Черно море, съобщиха домакините. Слизайки от централната ложа президентът им Ахмед Моллахасан и финансовият благодетел Яшар Дурмушев се засичат със съдиите, които бяха дежурни на ВАР. Rъководителите на Арда питат защо се е стигнало да преразглеждане на ситуацията през първото полувреме, когато ВАР реферът Ивайло Ненков прати главният съдия Станимир Тренчев да види ситуация за червен картон на Пламен Крачунов.

Вместо да получат отговор, шефовете на "Арда" са напсувани от АВАР Димитър Добромиров Димитров. Всичко това се е случило пред доста от зрителите,
които са си тръгвали от официалната трибуна.

Това вбеси Дурмушев и Моллахасан, които поискаха обяснение от делегата на срещата Димитър Велинов. Той от своя страна се чудеше какво да отговори, след което се прибра в своята стая.

Също така от Арда имат въпрос, поради каква причина бе даден директен червен картон на Умар Сако, при положение, че ситуацията е доста безобидна и няма грубо влизане от страна на бранителя на домакините.

Оказа се, че от телевизията, която излъчва мача, нямат повторение, понеже камерата, която трябва да заснеме този кадър не била работила.