РЕЗИЛ: Стриптийзьорка продава гащите на принц Хари

Споменът е от безпаметните купони в младостта на херцога

Шоу
16:09 - 12 Август 2022
4569
РЕЗИЛ: Стриптийзьорка продава гащите на принц Хари

Използвани долни гащи на принц Хари, които той е носел по време на едно от безпаметните си партита в Лас Вегас, отива на търг. Продава го бивша стриптийзьорка, която е присъствала на забавата.

Преди години таблоидите се надпреварваха кой ще публикува по-скандална снимка на принца от постоянните му запои и изцепки. Днес той вече е женен мъж и баща на две деца, вероятно улегнал и помъдрял. Но ето че скандалното му минало го застига в неподходящ момент.

След снимките на Хари по слипове, се появиха и снимки на Хари така, както майка го е родила. Кари Райхърт, която работела в нощен клуб в Лас Вегас по времето, когато принц Хари се е вихрил там, твърди, че той ѝ е дал бельото си. Това станало, след като се съблякъл гол в хотелски апартамент преди десетина години. Б

„Когато той купонясваше във Вегас, всички го обичаха“, каза 43-годишната жена, която незнайно защо още пази неговите боксерки за спомен. Тя споделя още, че настоящият мъж на Меган Маркъл определено е бил царят на купона и душата на компанията.