Риалити дебеланката Анджелина иска SEX с Милко Калайджиев

Той е мечтата на всяка жена, твърди тв героинята

През ключалката
18:00 - 30 Ноември 2023
4668
Риалити дебеланката Анджелина иска SEX с Милко Калайджиев

Участничката в конкурса “Мис Плюс Сайз” Анджелина влязла в предаването, за да се срещне със своя идол за мъж и евентуално да го навие да й предаде няколко креватни урока. И не, не става дума за някой млад левент, а за попфолк иконата Бай Милко Калайджиев, който е на възраст да бъде дядо на пухкавелката.

„От малка имам една несбъдната сексуална мечта не с кого да е, а с таткото на пиленцата Милко Калайджиев. Той е много секси, той е мечтата на всяка жена“, казва още при представянето си в конкурса Анджелина. Атрактивната миска обаче загуби ума и дума при срещата си със своя идол. Вместо да му скочи на врата, респектирана от Милко, Анджелина само пърхаше с големите си мигли и затвърди мнението си, че той е най-секси мъж у нас. “Няма друг такъв мъж“, въздъхна Анджелина след срещата си с него.

Скандалната Анджи е хит още от първия епизод на риалитито "Мис Плкюс Сайз". Тя се скара жестоко още на старта с атрактивната готвачка Виктория Зайкова.

Двете дами се падна да делят обща стая по време на престоя си в предаването. Това създаде повод за ругатни и обидни изказвания. Пред Милко обаче Анджелина загуби ума и дума и беше като дресирано кученце.