Риана тури коланче за $1,8 млн. на бременното коремче

Вярна на стила си, певицата не се стеснява да показва наедряващото си тяло

Шоу
16:40 - 17 Март 2023
2433
Риана тури коланче за $1,8 млн. на бременното коремче

Бременната певица Риана се появи публично с бижута за милиони долари и привлече вниманието на папараците. Журналисти забелязаха бременна знаменитост в хотел Chateau Marmont в Лос Анджелис, където поп певицата Бионсе и нейният съпруг, рапърът Джей Зи организираха парти.

Като тоалет актрисата избра лъскава блузка и пола на луксозната марка "Валентино", които бяха допълнени от розов халат. В същото време тя пусна косата си и предпочете пастелен грим. Освен това Риана носеше на корема си верижка от 139 карата диаманти от гамата на бижутерийна къща "Байко". Отбелязва се, че цената на аксесоара е 1,8 милиона долара. Освен това тя носеше колие и обеци с диаманти на стойност 800 хиляди долара.

През февруари стана известно, че изпълнителката е бременна с второто си дете. Слуховете за попълване в семейството на певицата и хип-хоп изпълнителя се появиха след Супербоул, където феновете забелязаха заобленото коремче на Риана. Времето на бременността, както и пола на нероденото дете, не се съобщават.


Вярна на стила си, Риана не се стеснява да показва корема си, както при първата бременност. „Тялото ми преминава през невероятен период в момента и няма да се срамувам от това. Това време трябва да е празнично. Защо трябва да криете бременността си?”, казваше тя в интервюта.