Рибар от Мисисипи: Извънземните ми показаха световна война

Нещо за четене
09:17 - 24 Февруари 2022
5653
Рибар от Мисисипи: Извънземните ми показаха световна война

Американецът Калвин Паркър твърди, че по време на риболов в Мисисипи е бил отвлечен и откаран в извънземен космически кораб. Това се случило преди половин век. На кораба представители на извънземна цивилизация му показали събития от миналото, настоящето и бъдещето на човечеството, съобщава Daily Star.

Паркър казва, че пред него се разкрили резултатите от световна епидемия с топяща се човешка кожа. Мъжът имал преживяване, близо до смъртта на борда на извънземния кораб. Кръвта му била изсмукана от тялото и след това заменена с нещо неизвестно.

Келвин твърди, че извънземните от космоса са му показали няколко визии за бъдещето. Той пазил виденията си в тайна почти половин век, но сега е ужасен, че започват да се сбъдват картините, разкрити му от съществата. Затова решил да разкаже всичко. Дали е така или просто информацията след 50 години вече не е строго секретна, или е поредната подхвърлена измислица, остава неизвестно.

Паркър казва, че ще има голяма война, в която едната страна ще обвинява другата:

„Видях как кожата на хората се отлепва от телата им. Не знам дали това е ядрена война или не, но една нация ще се противопостави на друга нация. Няма да остане на Земята никой, който да не бъде докоснат от тази ужасна война".

Американецът е категоричен, че човешката раса ще оцелее в този глобален конфликт:

„След известно време хората ще започнат да се лекуват, всички ще се обединят и ще осъзнаят грешките си. Нещата ще се оправят, бавно, но сигурно".