Рич от "Дързост и красота" напълно изкука

Топ
19:30 - 20 Октомври 2020
23942
Рич от "Дързост и красота" напълно изкука

Актьорът Рон Мос от култовия сериал "Дързост и красота" очевидно е изплискал тотално. Звездата от нескончаемата тв поредица, който бе уволнен преждевременно преди няколко години, наговори куп глупости в българския ефир днес сутринта.

Мос се включи в родния ефир за ексклузивно интервю, от което стана ясно, че вярва в куп безумни конспиративни теории. Екранният Рич Форестър заяви в "Преди обед", че знае кога ще дойде краят на пандемията от коронавирус. Той твърди, че "негови приятели от ЦРУ" са му казали истината за Ковид-19.

"Целта беше да няма президентски избори в САЩ. Всичко ще свърши на 3 ноември. Това, което чувате и четете по новините, са пълни глупости. Жалкото е, че много хора им вярват", обяви Мос, а глупостите му бяха посрещнати напълно безкритично от интервюиращия го.

Звездата сподели още, че е огорчен от решението на продуцентите да намерят друг актьор за емблематичната му роля на Рич. Когато решава да се оттегли след 25 години участие в продукцията, той поставя изрично условие това да не се случва.

"Единственото нещо, което направих, беше да помоля продукцията да не избира друг актьор за моята роля, в която съм вложил душа и сърце". Както всички фенове на сериала вече знаят, тази молба не беше уважена", казва Рон Мос. 

През последните 4 месеца актьорът и музикант се занимавам със снимките на филма "Изненадващо пътуване". В него се разказва за нюйорски брокер на акции, който решава да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да намери нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а след това се влюбва в невероятно красивата дъщеря на бизнесмен.