Риши Сунак стана за резил в тв шоу

Британският премиер чинно чакаше за интервю на диванчето след "най-татуираната майка"

Шоу
18:00 - 04 Юли 2024
14108
Риши Сунак стана за резил в тв шоу

Британският премиер Риши Сунак влезе в новините с необичайно телевизионно участие. Той се появи в предаването “This Morning” на ITV, като чинно чакаше реда си след... най-татуираната мама.

Събитието беше част от последната сутрин на предизборната му кампания. В този важен ден той се срещна с най-татуираната жена в Обединеното кралство и разкри любимото си ястие - сандвичи.

Беки Холт, която си спечели прозвището "най-татуираната майка във Великобритания", защото 95% от кожата й е изрисувана, седна първа на дивана. Облечена само със сутиен и прашки. През това време Сунак беше на снимачната площадка, чакайки на диванчето да дойде неговия ред. 

Случката провокира интересни коментари, включитено в родните социални мрежи: 

"Това е британският премиер, лидер на британските консерватори, който чака за интервю при английската Гала след изявата на най-татуираната британска майка или нещо такова. Какъв жалък край на тази велика империя! От Едмънд Бърк до тази карикатура. Нелеп западен свят, който си отива без гръм и трясък, а с пошлост и кич. Това е снимка на евроатлантическата Атлантида", 

написа по повод изявата Явор Дачков.