Робърт де Ниро и Лео ди Каприо канят фенове за актьори в новия си филм

Актуални новини
12:49 - 16 Април 2020
2758
Робърт де Ниро и Лео ди Каприо канят фенове за актьори в новия си филм

Холивудските звезди Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро отправиха специална покана към феновете си да се присъединят към актьорския състав на новия им филм - Killers Of The Flower Moon.

Звездите се включиха в предизвикателството All In, което цели да провокира хората да даряват средства при борбата срещу новия коронавирус. Кампанията, защитавана от двамата любимци на Скорсезе, е America’s Food Fund, чиято кауза е предоставянето на храна на всички семейства в нужда, пише „Монитор”.

Ролите, които ще получат феновете, които също са дарили на инициативата, разбира се, са на статисти. Киноманите обаче ще имат възможността да прекарат цял ден в компанията на Де Ниро, Ди Каприо и режисьора на Killers Of The Flower Moon – Мартин Скорсезе. Освен това, ще получат и покани за гала премиерата на филма.

Припомняме, че към момента заглавието е в етап на издирване на продуцент. Paramount Pictures, които трябваше да се заемат с него, се отказаха заради големия бюджет, който възлиза на 200 милиона долара. Така, към момента Скорсезе води преговори с Netflix и Apple.