Родителите на изчезналата Ивана от Дупница обявиха награда от 50 000 лв. за откриването й

Крими
07:50 - 28 Март 2024
2626
Родителите на изчезналата Ивана от Дупница обявиха награда от 50 000 лв. за откриването й

Родителите на 17-годишната Ивана от Дупница, която вече повече от месец е в неизвестност, обявиха парична награда от 50 000 лева за откриването й.

Ивана изчезна на 22 февруари, когато си тръгна от училище, оставяйки там мобилния си телефон. Последваха акции на полицията, хиляди доброволци опитаха да помогнат, но следа от момичето така и не се откри. Родителите ѝ призоваха неколкократно за помощ, а сега вече обявиха и парична награда в името на това Ивана да се върне у дома.

„Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи мястото, където се намира Ивана и това доведе до намирането ѝ. От момента на изчезването ѝ нямаме никаква информация за нея”, каза пред Нова тв бащата Георги Георгиев.

По думите му парите ще бъдат дадени на човека, който намери и доведе 17-годишното момиче. „Тя не е при близки”, категоричен е мъжът.

„Решихме да обявим паричната награда, защото повече от месец детето е в неизвестност. Полицията работи по всички версии, включително отвличане или че тя се укрива”, каза майката Мария Георгиева.