Родни фенове броят по 3000 лева за среща с Джони Деп и Алис Купър

Пуснаха билетите за концерта на Hollywood Vampires през юни 2023 г.

Култура
12:13 - 04 Ноември 2022
2711
Родни фенове броят по 3000 лева за среща с Джони Деп и Алис Купър

На 12 юни 2023 г. в София за първи път ще видим на живо супергрупата Hollywood Vampires. Двигателите на звездната формация са Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith, които ще изпълнят едни от най-големите рок хитове на всички времена. Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

Билетите за концерта влизат в продажба от 4 ноември, а от 2 ноември бяха пуснати ВИП пакетите, които включват и среща с бандата - т.н. meet and greet предизвика голям интерес сред феновете. Цената на пакета достига 3000 лева. „Приятно сме изненадани от интереса към ВИП пакета, който се продава отделно от билетите и е изцяло организиран от мениджмънта на групата", споделят организаторите в България.

Американската супергрупа Hollywood Vampires е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash (Guns N' Roses) и Brian Johnson (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се проведе на 12 юни 2023 г. в столичната зала „Арена София“ (бившата зала Армеец). Цените на билети са 90 лева за правостоящи, 150 лева – Front of stage и от 110 лева до 170 лева за седящи. Деца до 6 години влизат без билет и без право на седящо място.