Родолюбци стягат протест пред БНТ

Топ
13:09 - 25 Януари 2022
5039
Родолюбци стягат протест пред БНТ

Снощи медиите в Македония оповестиха триумфално "Прва отстапка од Софија за Скопје" - новата власт в България е смъкнала планираното по програма излъчване по Националната Телевизия на документалния филм "Само защото бяха българи".

Това бе ясен сигнал към Скопие от страна на новата власт у нас и медиите там го отразиха по този начин, като "първа отстъпка".

В него се показват интервюта и документи относно масовото изтребление на българи от югославските власти в Македония. Само минути преди той да бъде излъчен, той е бил свален от програмата. Очевидно под давление на новото правителство. Това е още един ясен сигнал, че управляващите се готвят да извършат едно от най-големите национални предателства в новата ни историята - исторически компромис с националните ни интереси в Македония.

По този повод родолюбиви граждани организират протест тази вечер от 18:00 часа пред БНТ. Призоваваме всеки, който има възможност, да присъства на него, за да усетят управляващите безродници, че ако си позволят да предадат нашите национални интереси, ще бъдат пометени от народното недоволство.