Рогоносецът Васил Драганов: Аз бях бодигард на Поли Пантев!

Актьорът и покойният Георги Стоев за малко да смелят Слави по заповед на кокаиновия бос

Едно време
18:00 - 24 Февруари 2023
31743
Рогоносецът Васил Драганов: Аз бях бодигард на Поли Пантев!

Напоследък името на Васил Драганов не слиза от светските хроники заради аферата на бившата му половинка Андреа с "кварталния кебапчия", по думите на самия актьор. Ако бяхме на мястото на любовника Борислав Манов обаче, щяхме да се замислим дали да закачаме жената на Радко от "Столичаните", защото иначе миловидният чичко през 90-те години е бил бодигард на сикаджийското страшилище Поли Пантев.

Драганов рядко разказва за този период от живота си, обаче когато е едва 20-ина годишен си изкарва прехраната като охранител в дискотеката “Алкатраз” на кокаиновия бос. Именно там Васко става жив свидетел на прочутия сблъсък между Поли и Слави Трифонов. Шоуменът си позволява да закача пилонаджийка на сикаджийския бос и едва се разминава с жестока вендета.

Поли Пантев беше убит на 9 март 2001 г. в оживеното фоайе на луксозния хотел “Сонеста” на остров Аруба

Пантев приклещва Дългуча с мощните си гардове, сред които Васко и покойния писател Георги Стоев и го задължава да се изкупи, като обяви в предаването си за прочутата открадната чанта с 500 000 марки на сестрата на Поли. Слави се навива, но иска 5 бона комисион. "Боклук, ще ме рекетира мен! И каква стана тя, някакъв си шоумен е по-голям рекетьор от нас!", изригнал тогава Пантев, обаче си цакал парите.

"Поли Пантев беше висок около 160 см. и винаги заобиколен от огромни хора. Аз го пазех, като идваше в дискотеката. Винаги го заграждахме на неговата маса. Задължително правило беше, когато излезе от колата, пред всяка гума да има охрана", разказва за отношенията си с Пантев рогоносецът Драганов.

Известният с ролята си на Радко от “Столичани в повече” актьор се откъсва от групировките през 1998 г. и се кръсти, че навреме се е осъзнал, преди да го застигне фатален край. Не крие участията си в побои и полицейски гонки. Решил обаче да излива емоциите си на сцената, а не с юмруци и бухалка. Бившата му половинка Андреа обаче май е на различно мнение.