Рок бандите "Сигнал" и "Тангра" за първи път на една сцена

Шоу
15:20 - 13 Септември 2022
2671
Рок бандите "Сигнал" и "Тангра" за първи път на една сцена

За исторически концерти се събират две от най-великите български групи - "Сигнал" и "Тангра". Рок легендите се качват за първи път заедно на една сцена, за да възпламенят всички фенове на златните български хитове. Организатор на събитието е Event Masters.

"Въпреки че повече от 40 години сме на музикалната сцена, с "Тангра" никога не сме изнасяли общ концерт само двете групи", споделя Данчо Караджов. "Затова с голямо желание и удоволствие ще направим тези три концерта, като обещаваме на публиката емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок", допълва един от най-разпознаваемите и обичани гласове у нас.

Фронтменът на "Тангра" Боби Косатката също е категоричен: "Нашето желание е да забавляваме хората, да ги отпуснем, да се чувстват щастливи и свободни! Подготвили сме съвременен, много здрав звук с две соло китари, което е нещо различно и свежо. Ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни в зареждащ музикален микс с вечни послания!" 

"Сигнал" и "Тангра" заедно може да чуем и видим на живо на 15 септември в Бургас, 19 септември в Стара Загора, 20 септември в Пловдив. Подгряваща на концертите ще е култовата рок група на 90-те "Елит".