Рокаджийката Милена: Полицаи глобяват хората без причина

Накараха ме да подпиша фиш за 10 лева, защото ме били спрели

Новини
21:37 - 13 Август 2020
3392
Рокаджийката Милена: Полицаи глобяват хората без причина

Сигнал за корупционни практики в системата на МВР подаде популярната певица Милена Славова на официалната си страница във Фейсбук. Според разказа на емблематичната рокаджийка, тя е била принудена да плати глоба, но без каквато и да било причина.

Ето й целият разказ:

"Тези "другари" ме спряха и ме попитаха за какво искам да ме глобят. Аз попитах защо изобщо трябва да ме глобяват, като всичко ми е наред! Те обаче казаха, че след като съм спряна, трябвало да ме глобят непременно и че "за без колан" било най-евтино - само 10 лева. Иначе вървяли другите глоби и актове по над 50 лв.

Недоумяваща, пак попитах защо трябва изобщо да ме глобяват и полицая започна да се нервира. Тогава отидох да говоря с жената полицайка в колата. Тя каза "нали колегата Ви е обяснил" и се наложи да подпиша фиш за 10 лева! Това е положението! Честита ви БГ ПОЛИЦИЯ, ДРУГАРИ!"

Пред Lupa.bg Милена Славова добави, че е озадачена от завърналите се соцпрактики сред униформените. "Имах много лоши спомени с милиционерите през 80-те години и си мислех, че тези дребни ченгеджийски постановчици са останали в миналото. Е, явно пак са на мода".

Милена винаги е била непримирима