Роксана изригна за Тони Стораро

Нещо за четене
12:29 - 18 Септември 2020
5010
Роксана изригна за Тони Стораро

Роксана избухна в защита на своя колега Тони Стораро. Тя се опълчи на  недоброжелатели, които злословиха, че болестта на певеца от COVID-19 е мистификация. Самият Тони обясни в социалната мрежа, че не би си позволил да заблуждава и се чувства дълбоко засегнат от злословията. 

Изпълнителката на „Пайнер“ изригна в негова защита, като написа:

„Ще бъда много кратка и ясна, защото не понасям, когато се говорят и пишат глупости за достойни хора, какъвто за мен е моят колега, приятел и учител на сцената Тони Стораро. Разочарована съм, ядосана съм от факта, че с лека ръка, абсолютно безскрупулно се опитвате да изцапате името му. Според някои хора той не е бил болен, а се е преструвал на такъв, защото е взел пари. Тези хора, които твърдят това, значи никога не са си били близки с него и него познават, но него и уважават“.

Певицата обяснява какъв човек е колегата й и разказва още:

„Стораро е човек на честа, достойнството, морала, семейството и честността. Той никога не би приел подобно нещо, той никога не би слязъл толкова ниско, той никога не би нахранил семейството си с такива пари ,защото е истински мъжкар, господин, син, родител, съпруг, дядо, колега и приятел. Тонка, желая ти да си ми жив и здрав, благословен и много щастлив с цялото си прекрасно семейството. Добре дошъл у дома, оправяй се бързо, защото всички те очакваме отново сред на . Обичам те безкрайно много“.