Роксана скочи срещу Поли Генова

Нещо за четене
17:18 - 22 Април 2021
7017
Роксана скочи срещу Поли Генова

Роксана се опълчи срещу Поли Генова заради превъплъщението й като Софи Маринова в „Като две капки вода“. Певицата, която от ранните си години е фен на Софи, е недоволна от образа, който Поли представи пред зрителите. 

„Е, викам, нали е шоу, ще замълча. Е да де, ама… Изпълнението беше… Нелепо е слабо казано“ – категорична е Роксана.

Поли като Софи Маринова

Тя обясни защо е изразила мнението си, като написа в социалната мрежа емоционален пост. Публикуваме го без редакторска и правописна намеса:

"Казах своето мнение, като всеки друг почитател на шоуто и като певица.
Дори мисля, че не трябва да си музикално образован за да чуеш с просто ухо ,че това #изпълнение на Поли Генова меко казано не беше добро.
Поли Генова е добра певица и аз страшно много я харесвам и уважавам ,но в случая не се справи . Моята критика и отношение е по скоро към журито, техните коментари и оценки ,които според мен са обида за Софи Маринова. Немога да си обясня как Софи е оценена с 5-ца ,а Поли с 8-ца , Фънки. Още повече ми дойде това безкрайно и безпочвено хвалене от членовете на журито. Мисля ,че дължат извинение на Софи.
Ще кажа пак, Поли Генова изпълнява чудесно песни на Уйтни Хюстън, Мария Кери, Бионсе ,но е факт, че неможа да изпее песните на голямата Софи Маринова, не се справи.
Според мен вместо да го превръщаше в пародия, трябваше да свали тоналности и да изпее песните като себе си ,като Поли .
Освен моето такова мнение забелязах че ,така мислят и милионите фенове на “ Капките “ .
Ще подчертая за последен път ,че това не е лично към Поли Генова , а само и единствено към журито , неговите оценки и нелепи коментари.