Роксана вдига сватба през юни (СНИМКА)

Певицата разказа, че в мъжа до нея е открила сродната си душа

Новини
13:00 - 27 Януари 2024
5886
Роксана вдига сватба през юни (СНИМКА)

Последната песен на певицата Роксана достигна 6 милиона гледания само за месец. По НОВА тя разказа за трудностите по пътя към славата.

Преди известно време Роксана претърпява операция заради киста на гласна струна. „За мен това беше шок. На 8 март предстои първото ми участие. Имам още месец до пълното си възстановяване”, споделя Роксана.

Тя добавя, че хубавите неща за нея предстоят. Певицата ще сключи брак с човека до себе си на 15 юни. Сватбата ще бъде във Велико Търново в присъствието на най-близките. „За първи път в живота си ще кажа с цялото си сърце да. Щастлива съм, че срещнах сродната си душа, уточнява тя.

Роксана има зад гърба си други дване успешни брака, от които са и децата й Даниел и Сашко. В свое интервю певицата преди време сподели, че именно връзката й с Неч била голямата любов, която отдавна чакала. А в началото най-голямо впечатление й направило как той се отнасял с децата й и приел Сашко като свое дете.

Роксана коментира ѝ случаят с певицата Диона, която беше хваната да шофира луксозен автомобил с положителна проба за кокаин. „Тя е много разумен човек. Всички сме хора и грешим, важно е да си взимаме поука. Диона беше разстроена от случилото се”, уточни Роксана.