Ролята на фотьойла: Тенденции в съвременното обзавеждане

Мода
12:22 - 26 Юли 2023 (обновена)
7935
Ролята на фотьойла: Тенденции в съвременното обзавеждане

В съвременния живот, в който пространството и удобството заемат все по-важни места в ежедневието, фотьойлите и креслата стават все по-функционални. Тези мебели не само предоставят комфорт, но и могат да бъдат поставени навсякъде - от домашната обстановка до различни търговски обекти като сладкарници, заведения и хотели. В тази статия ще разгледаме някои от тенденции при съвременните модели фотьойли и начините, по които могат да се впишат във всеки интериор.

Пространствена ефективност
В съвременните домове и работни пространства често се налага да се използва ограничено пространство по най-ефективния начин. Моделите фотьойли с по-компактен дизайн са идеални за това. Кресло FRODI, например, предлага комфорт и функционалност, без да заема много място и може да бъде поставено буквално навсякъде. Авангардният му дизайн с изискана дамаска и високи крака в златист цвят се забелязват отдалеч.

Удобство и комфорт
Независимо дали се използва вкъщи, или в професионална среда, креслото трябва да предлага оптимално удобство и комфорт. Това може да ви гарантира модел като BERGEN, който е направен с висококачествени материали, има подплатени седалка и облегалка, пълнеж от силиконова вата и покет пружини. Неописуемият комфорт се усеща още в мига, в който се настаните в обятията му!

Внушение чрез цветове
В съвременното обзавеждане, синият фотьойл се нарежда сред най-предпочитаните цветови избори за добавяне на стил и освежаващ акцент в интериора. Синият цвят е асоцииран със спокойствие и създава усещане за хармония и стабилност. Ето защо модел GRETA е идеален за създаване на уютно и релаксиращо усещане в дома, спа центъра или хотелската стая, където гостите търсят моменти на релакс и почивка.

Още съвременни кресла в различни стилове ще откриете в шоурумите на мебели Carmen. От класически дизайни до екстравагантни модели, тук ще намерите идеалното кресло за всеки тип помещение. Открийте шоурумите на следните адреси:

София, бул. "Брюксел" 14,

Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,

Варна, бул. "3-ти март" 30А,

Бургас, ул. "Одрин" 50