РОМАНТИКА: Ето къде Сашо Кадиев и съпругата му карат медения си месец (СНИМКИ)

Младоженците разпускат на изумрудения остров Боракай във Филипините

Изповеди
08:00 - 26 Август 2024
11837
РОМАНТИКА: Ето къде Сашо Кадиев и съпругата му карат медения си месец (СНИМКИ)

На райска романтика се наслаждават младоженците Александър Кадиев и Ивелина Чоева. Младото семейство замина на сватбено пътешествие на едно от най-екзотичните и красиви места на Земята - кораловия остров Боракай във Филипините. Актьорът и манекенката публикуваха снимки в социалните мрежи от романтичния си воаяж.

Ивелина и Сашо се венчаха преди седмица след лозята в шато в карловското село Московец в сърцето на Розовата долина, а след това хванаха самолета за Филипините.

В типичния си хумористичен стил актьорът и телевизионен водещ пусна стори от изумрудения остров със следния надпис: "Писна ми всички да пускат всякакви водоеми в Инстаграм. И аз започвам."

Синът на Катето Евро сподели и свое видео, което явно е снимано от съпругата му. В клипа се вижда, че Сашо Кадиев се наслаждава на красивата гледка към лазурното море. Видеото е озвучено с песента на група In Paradise - "Moments We Live For".

Филипините са рай за плажуващите. От кадрите се вижда, че явно младоженците са отседнали в хотел на Белия плаж, който е перлата в короната на остров Боракай.

Плажът се простира величествено по протежение на по-голямата част от западното крайбрежие на острова, покривайки 4 от неговите 7 километра. Известен като най-дългия, най-зашеметяващия и търсен плаж в района, той се гордее с най-фин бял пясък и кристално чисти изумрудени води.

Водата е топла, чиста и плитка, а мекият бял пясък е идеален за разходка на бос крак или за танци през нощта. На плажа човек може да изживее наистина минути на райско блаженство, излежавайки се на слънце или да се остави в ръцете на някой от опитните масажисти в SPA центровете. Така че младоженците от България изобщо няма да скучаят.

На Бялата перла на Филипините любителите на спорта могат да се отдадат на катерене, колоездене, конна езда, волейбол или футбол на плажа, плаване с лодка, водолазно гмуркане, гмуркане с шнорхел, риболов.

Името на Боракай идва от местната дума "борак", която означава "памук", т.е. по цвят и усещане експонира чудесните плажове на острова, които са наистина бели и фини като пудра захар. Малкият остров се намира на 315 км от столицата на Филипините Манила.