Ромео Бекъм тръгна по стъпките на майка си Виктория

Тийнейджърът прави залог за бляскава кариера като модел

Стил
16:09 - 19 Януари 2021
1628
Ромео Бекъм тръгна по стъпките на майка си Виктория

„Толкова се вълнувам да споделя моята първа корица“. Това написа Ромео Бекъм в инстаграм, споделяйки кадър от най-новото си начинание. Тийнейджърът прави залог за бляскава кариера като модел, снимайки се за четирите корици на специалния брой на поколенията на L'Uomo Vogue.

В изданието, което ще бъде пуснато в продажба на 22 януари, ще видим 18-годишния син на Дейвид и Виктория Бекъм в по-различна светлина – като привлекателен млад мъж.

„Толкова се гордея с теб, Ромео. Каква невероятна първа корица“, написа футболистът във Facebook по повод снимката, на която порасналото му момче позира с плетен зелен пуловер, сив спортен панталон и обувки на марката Prada. Тя краси основната корица.

На други кадри младият Бекъм показва плочките на корема си, вдигнал синия си потник. Надолу той носи червен кожен панталон и боксерки с флорални мотиви, които са вдигнати чак до пъпа.

Виктория Бекъм също не пропусна да отбележи успеха на един от синовете си, споделяйки част от неговата фотосесия, а последователите ѝ веднага заключиха, че тя и съпругът ѝ имат чудесни гени.

„Толкова прилича на теб, Виктория“, „Невероятна майка, невероятен син“, „Той се е метнал на майка си, толкова красив млад мъж“, пишат феновете на семейство Бекъм в социалните мрежи.

 

Ромео получи похвали от гаджето си, която е модел, както и от Никола Пелц, която миналата година се сгоди за Брат му Бруклин. Между другото, преди няколко месеца той обяви, че също иска да пробие на модния подиум.

 

18-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм не се снима професионално за първи път. Когато бе едва на 10, той стана лице на кампанията на Burberry за пролет/лято 2013. Следващата година той продължи да получава ангажименти от екипа на известната марка, като се снима в специален филм за първата ѝ коледна реклама.