Ромина не е яла от 3 дни заради "Съдебен спор", моли Гала да я вземе обратно

Миската прекарвала часове в това да се рови в интернет и да чете отвратителни подигравки с уменията й на водеща

През ключалката
17:11 - 05 Декември 2023
156071
Ромина не е яла от 3 дни заради "Съдебен спор", моли Гала да я вземе обратно

Ромина Тасевска е новата водеща на шоуто "Съдебен спор" по Нова, след като Нана Гладуиш официално напусна телевизията. Бившата Мис България обаче направи доста постен дебют и беше посрещната грубо от феновете на шоуто, които направо я разнищиха от критики за екранното поведение, външния вид и неласкави сравнения с опитната й предшественичка.

Злите езици в телевизионните кулоари твърдят, че Ромина е изпаднала в тежка депресия зарди хейта и дори е спряла да се храни, което си е опасно за здравето предвид бездруго твърде нежната й снага. Тя имала пълната подкрепа на съпруга си - футболиста Дарко Тасевски и колегите в Нова, но въпреки това прекарвала часове в това да се рови в интернет и да чете отвратителни подигравки с уменията й на водеща.

"Дарко заплаши, че ще й отнеме телефона, ако не спре да чете простотиите на разни тролове. Ситуацията е нетърпима, само плаче и нарочно сама си причинява болка, ожалиха красавицата колеги.

Жоро Игнатов си обича Нана, но държи на Ромина

Ромина, която доскоро се изявяваше в панела на Гала, е минала през тежък кастинг, за да стане лице на хитовото предаване. Тя е толкова притеснена, че може да я разкарат само след един опит на екран, че час по час звъняла на главния редактор Жоро Игнатов да я увери, че държи на нея докрай.

В началото на седмицата Ромина дори искала да звънне на досегашната си шефка Гала и да помоли да я върнат обратно в "На кафе", но Дарко Тасевски твърдо й забранил.

Иначе Жоро Игнатов и останалите от екипа оказват безрезервна подкрепа на новата водеща. "Но никой няма да те измести от сърцето ми!", обърна се той към своята досегашна колежка Нана.