Ромската икона Бони чукна 50, щерка й подари чанта за 8 бона

Фойерверки, заря, свещички, жива музика, изпълнители и реч подготви певицата за гостите си

Шоу
13:49 - 15 Декември 2023
4338
Ромската икона Бони чукна 50, щерка й подари чанта за 8 бона

Фолк иконата Бони духна 50 свещички пред близо 100 гости. Ромската красавица сподели, че се чувства в разцвета на силите си и като певица, и като жена. "Годините са само една цифра, има лелки на 20-30, има и готини мацки на 50, аз съм от тях“, каза още тя. Пълна с много енергия с младежки дух Бони се чувства по- млада отвсякога, по-вдъхновена, по–хубава, но освен това е и по-мъдра.

Дъщерята на попфолк певицата Михаела я изненадала със супер скъп подарък за рождения й ден. За юбилея на майка си тя избрала маркова чанта на световен бранд от последната колекция за около 8 хиляди лева. Изпълнителката обаче сподели, че не стойността на подаръците е най-важна, а отношението и любовта, вложен в подаръка.

Фойерверки, заря, свещички, жива музика, изпълнители и реч подготвила певицата за гостите си. За юбилея Бони си пожелава само едно, да успее да се запази такава, каквато е досега. "На първо място пожелавам си да съм здрава.

Искам да съумея да направя така, че да продължа да бъда толкова истинска, искрена и непринудена. Да продължа да бъда такава луда глава, пряма. За нищо не съжалявам. Знам, че всичко, което ми се е случило, не е било случайно. Това, което си е отишло, си е отишло с причина и за това не съжалявам за нищо. Мечтите от детството ми съм успяла да ги осъществя всичките до една. Щастлива и благодарна съм. Мечтая за още нови песни, концерти и за албума, който подготвям сега, искам да успея да го направя много хитов“, откровено сподели певицата.