Роналдо с уникална хомоеротична фотосесия

Португалецът лъсна като супергерой по гащи

Актуални новини
12:40 - 25 Април 2019
2818
Роналдо с уникална хомоеротична фотосесия

Мегазвездата на италианския Ювентус Кристиано Роналдо за пореден път породи съмнения в еднополови сексуални предпочитания с шокираща фотосесия за новата си колекция мъжко бельо. Хомоеротичните кадри на португалеца бяха под надслов "Открий героя в себе си" и вклю'чват тематични препратки към известни комиксови персонажи.

34-годишният футболист и в миналото е показвал, че няма никакви задръжки да дефилира топлес пред обективите, което го превърна в един секссимволите на хомообщностите по всички точки на планетата. Що се отнася до последната му изява, коментарите варират доста.

Феновете му са щастливи да го видят в страхотна физическа форма на преклонна за професионален спортист възраст, а онези, които го недолюбват, отново коментиорат скрития му хомосексуализъм.

Както е известно, Кристиано има четири деца, две от които са от сурогатни майки, а в публичното пространство отдавна обикалят слухове, че плаща на алчни старлетки и прохождащи моделки да излизат с него, за да крие обратната си резба.