Росен Петров кръсти дъщеря си на майка си

Новини
19:10 - 17 Май 2021
2751
Росен Петров кръсти дъщеря си на майка си

Росен Петров реши по трогателен начин да уважи своята майка. Той кръсти дъщеричката си на нея. 50-годишният бивш сценарист на Слави Трифонов посрещна първа рожба на 8 май в 20 ч. в столичната болница "Токуда", а майка на бебето е 38-годишната Десислава Нешева. 

Момиченцето се родило с размери като по учебник – 3,100 кг и 50 см и носи името Славея, кръстено на майката на тв водещия - Станимирка. Любимата на Росен е доктор по генетика и автор на изследването за произхода на древните българи, а той води предаването "Операция история" по "България Он Еър".

"Сбъдна се най-голямата за мен мечта, а именно да стана майка! Появи се на бял свят, моята прекрасна дъщеря! Искам да е най-вече здрава и да расте щастлива! Роско, благодаря ти, че създадохме едно прекрасно дете! Обичам те“, написа Десислава в социалните мрежи.

След дълги години в несериозни връзки, предимно с балерини, бившият сценарист на Слави бе на път да се превърне в стар ерген. Точно, когато бе на крачка от по-сериозно обвръзване, все нещо все не му се получаваше във връзките. "Обикновено са дълготрайни. Единствено моята нерешителност ми е попречила да направя по-сериозна крачка", признавал е Петров.