Росен Желязков: Следващият премиер на България е Бойко Борисов (На живо)

Залата в Сандански се оказа тясна да побере симпатизантите на ГЕРБ, въпреки че добавиха още 300 правостоящи места към седящите 500

Новини
18:28 - 16 Май 2024
6012
Росен Желязков: Следващият премиер на България е Бойко Борисов (На живо)

На среща с актива в Благоевградска област е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предава кореспондент на Lupa.bg. В момента той е в Сандански, като се очаква вечерта да е в Петрич за официалното откриване на Хераклея Синтика.

Следващият министър-председател на България е Бойко Борисов - това заяви пред симпатизантите на ГЕРБ в Сандански водачът на листата на партията в Благоевград и Брюксел Росен Желязков. Изявлението му бе посрещнато с вълна от аплаузи, която не секна почти минута.

Борисов пристигна в Сандански за предизборно събитие на партията в спортна зала в града. Оказа се обаче, че симпатизантите на ГЕРБ са два пъти повече от капацитета на залата, която побира максимум 500 души. Организаторите добавили още 300 места, но и те не стигнали за всички, които искат да видят кандидатдепутатите от Благоевградско и лично лидера на ГЕРБ. Там са още евродепутатите Андрей Новаков и Асим Адемов, както и зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.