Роси Кирилова: Любовникът ми Владко Живков? Така и не се запознахме!

Синът на диктатора почина през 2020-а година на 69

През ключалката
18:00 - 07 Юли 2023
14606
Роси Кирилова: Любовникът ми Владко Живков? Така и не се запознахме!

През 80-те години на миналия век Росица Кирилова е едно от най-актуалните лица на родната естрада. По сексапилната синеочка въздишат хиляди български мъже, но според соц-клюката тя е резервирана. И то не за кого да е, а за Владко Живков - несретното отроче на диктатора от Правец.

В магазини и по пейки упорито обикаля и клюката, че съществува тайна видеокасета, на която са заснети интимни кадри на сексуална игра между Роси и Владко. А горчивата истина е, че двамата така и никога не са се срещали.

"До днес се чудя на кого съм навредила толкова, кого съм засегнала, че да пусне тази сплетня", споделя Кирилова. - "С Жиявков-младши по ирония на съдбата дори по участия не съм се засичала, изобщо не познавам този човек".

"Като пуснаха слуха, че съм била гадже на Владо, почнаха да ме гонят някакви маниаци, като че ли съм торба със злато. А аз никога не съм му била гадже, нито пък съм имала милиони. Сега вече хората имат едно изградено положително отношение към мен и са много по-внимателни."

Синът на диктатора Живков почина пред 2020-а година на 69. Той беше в тежко здравословно състояние в последните години от живота си и почти не излизаше. Онова, което го вкара в гроба се оказа загадка за най-големите ни светила в медицината. Владко изкара в болници последните месеци от живота си, а там така и не са успели да го диагностицират.

Симптомите му бяха мъчителни, но не можеха да бъдат свързани с конкретно заболяване. Малко преди края си Владко започнал да срещат трудности при хранене и поемане на течности.