Руди Гела: От 3-ма кандидати 2-ма са гейове

ПП купи Борис Бонев, Бойко се страхува само от мен

Политика
10:06 - 01 Октомври 2023
14514
Руди Гела: От 3-ма кандидати 2-ма са гейове

Вечният ренегат Радостин Василев се отдаде на изумителни слозоизлияния в путинисткия подкаст на бившия журналист Мартин Карбовски. Руди Гела, както е по-известен бившият министър, е кандидат за кмет на София.

"Имах забрана от Антон Хекимян да бъда канен в Би Ти Ви. Знам го, защото той е близък с Кирчо (Кирил Петков), говорят си често", заяви Василев. - "Антон Хекимян е представител на журналистическата класа, от която трябва да се отървем - гъзолизците."

"И на мен не ми се харчат собствени пари за избори, но съм длъжен да участвам, аз съм единственият шанс за промена. Бойко Борисов се страхува само от мен", каза още Руди Гела.

Василев нахрани всички кандидати с думите: "ГЕРБ е с трима кандидати за София - Хекимян, Васил Терзиев и Вили Лилков. Професорът е българския Джо Байдън, който се здрависва сам със себе си."

Според Руди шансовете Терзиев да не стигне дори до балотаж да големи, а Борис Бонев е купен, за да се откаже той да бъде кандидат. За бизнесмена с ДС-корени ще гласува само ядрото на "Да, България" и няколко заблудени Ай Ти-та.

Гела похвали единствено кандидата на "Възраждане" Диян Николов, когото нарече "доста грамотно момче", но с нулеви шансове. И с половин уста Ивайло Вълчев, който обаче бил част от шмекерите на Слави.

И не пропусна да каже, че от тримата основни кандидати, двама са хокмосексуалисти. "Стига толкова, не сме Амстердам. Нека да има и един хетеросексуален", каза Руди.