Руди Василев премести атаката: Вече не Колтуклиева, а Радев е на мушка

Симбиозата между президента и Бойко Борисов била очевадна, твърди бившият спортен министър

Политика
20:50 - 12 Октомври 2022
7371
Руди Василев премести атаката: Вече не Колтуклиева, а Радев е на мушка

Подложен съм на лъжлива пропаганда от близки до президента Румен Радев и министъра на спорта - Весела Лечева. Това обяви бившият спортен шеф Радостин Василев, който вече е част от ПП (като бе водач на листата на партията за Габрово - б.р.). Така той плавно премества обектите си за атака - от журналистката Соня Колтуклиева, с която водиха епична онлайн битка, включително с розови елементи на сагата, към "Дондуков" 2. 

Мнението му е, че симбиозата между Радев и ГЕРБ на Бойко Борисов вече била повече от очевадна. "Няма гражданин, който да не я види. Вижда от тол системата до енергетиката. Радев е сложил вдигнатия си юмрук някъде другаде и категорично не е срещу мафията", коментира още той.

По думите му няма нищо общо с поведението на държавния глава от първия му мандат на "Дондуков 2".

"Той е немалка причина за това, което се случи на изборите. Изборите са по-скоро за касиране, защото са неправилно определени мандатите", каза още бившият министър на спорта.

"Весела Лечева е играч на задкулисието в спорта, още от преди с мъжа си", коментира той.

"Виновният за това, че "Арена София" няма спонсор, се казва Пламен Манолов, който е предишният директор на Национална спортна база, разкри още Василев пред "Евроком". 

"Сегашният директор Русинов, който е съставил повечето договори по казуса и тогава е бил юрисконсулт. Когато аз встъпих в длъжност на 13 декември, малко по-късно, през февруари, получихме уведомление от "Армеец", че си прекратяват спонсорството", каза още Василев.

Очаквайте подробности!