Руди Василев: Терзиев отказа дебата, страх го е!

Ще размажа всеки, който се съгласи да застане срещу мен, заяви независимият кандидат за кмет

Новини
21:47 - 03 Октомври 2023
6171
Руди Василев: Терзиев отказа дебата, страх го е!

"Медийната омерта продължава да ме заглушава. БНТ ме покани вчера на дебат с други кандидати за кметове на София, но единственото ми условия беше да водя спор с Антон Хекимян, Васил Терзиев, Ваня Григорова и Деян Николов, които се определят от медиите и обществото за основни претенденти за кмет", сподели Радостин Василев - независим кандидат за градоначалник на столицата.

Юристът хвърли още яснота и сподели интересни подробности около цялата драма с дебата, който по всичко личи, че утре няма да бъде бъде във вид, в който са очаквали и от БНТ.

"Днес ми казаха, че ще участвам с други кандидати като Карлос Контрера, Виолета Комитова и един господин, който никога не съм го чувал. Отказвам такава промяна, тъй като в момента имам значителна подкрепа, която надвишава в пъти тази на кандидатите, с които ме канят на дебат. Представлявам гласа на българското общество", сподели още Василев.

"Днес разбрах, че г-н Васил Терзиев е отказал дебата с Хекимян, Григорова и Николов, но въпреки това не мога да взема мястото му. Ясно е, че го е страх. Ясно е, че ще размажа претендентите и фаворити за кметския стол! Отново ще кажа на медиите да не се притесняват да ме поканят на дебат, но не да ме пращат пращат срещу второстепенни герои и да си губя времето, с хора, които няма да получат никаква подкрепа", катерогиреч беше Радостин Василев, споделяйки своето мнение в профила си във Фейсбук.

"Очаквам отговор от останалите кандидати - готови ли сте да седнете на дебат с Радостин Василев, или ще използвате всякакви измислени споразумения на телевизиите и измислени рейтингови агенции, които да правят така, че да играете в уреден мач", завърши бившият министър на спорта.