Румънец е мотористът, който се заби в камион на Е-79, в болница е

Общество
11:03 - 12 Май 2023
839
Румънец е мотористът, който се заби в камион на Е-79, в болница е

Румънец с мотор се заби в камион на главен път Е-79 и пострада тежко. Получил е фрактура на петата и разкъсно-контузни рани на крака и е транспортиран за лечение в болнично заведение в гр. София.

За катастрофата съобщихме вчера. Около 12:55 часа на главен път Е-79 в района на Симитли мотоциклет „Ямаха“ с 42-годишен румънски водач, движейки се в посока от гр. Симитли към гр. Кресна е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал странично в товарен автомобил „Скания“. На водачите на мотоциклета и товарния автомобил са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни.

15-годишен пък пострада при преобръщане с мотор край с. Дебрен. Инцидентът е станал снощи, около 22:14 часа в местността „Жерутика“. 15-годишен неправоспособен младеж, управлявайки мотоциклет „Хонда“, който не е регистриран по надлежния ред, е загубил контрол над него и се е преобърнал. Водачът е пострадал с охлузни рани на ръцете и крака и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Направената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.