Румънец зарязал децата си, за да ни чисти боклуците в Студентски град (СНИМКИ)

Той не иска нищо в замяна, а само повече хора да станат част от инициативата му

Новини
17:15 - 17 Януари 2024
3502
Румънец зарязал децата си, за да ни чисти боклуците в Студентски град (СНИМКИ)

Той не е от мигрантите, които завладяват Европа, но не се притеснява да върши мръсна работа, за която е виновно до голяма степен и обществото. Наш съсед, румънец, който е женен за българка.

Човекът на средна възраст оставил децата си близнаци в детски център, за да може да изчисти и да не гледа мръсотията, в който тънат хората в Студентски град. Отдавна това място се е превърнало в мека на наркоразпространението и низките страсти, а всичко това е гарнирано с обилна доза чалга, но само не и учение.

Румънецът с перфектен български и лек акцент не иска помощ - нещо, за което си мислят всички, които опитва да спре по пътечката между дръвчетата. Някои мислят, че иска пари, но истината е друга - той просто иска да се разпространи идеята и каузата му, за да не се изхвърлят безцелно отпадъци, които след това няма кой да събере.

Мястото е невероятно замърсено с различни боклуци, а вероятно това преди време е било градинка, която към днешна дата не може да се разпознае.

Каузата му е не само да не мърсим, но и да изчистим вече замърсеното - просто е.

Преди неговата сериозна чистка районът приличаше на сметище.

И нещо любопитно - човекът споделя, че в Румъния с граждански действия и инициатива хората са построили детска болница на стойност 30 млн. евро.

"Не държавата, ние сме отговорни!", споделя Донкихотовски той.

Действията на добряка ни напомнят, че при нашите съседи манталитетът и възпитанието е различен, а на нас ни трябва кампания "Да изчистим България за един ден". А през останалото да я мърсим...

Жалко! Жалко за нас, жалко за децата ни!