РУМБУРАК ТРЕПЕРИ! Йоло Денев събира подписи за президент

Политика
16:31 - 21 Септември 2021
4119
РУМБУРАК ТРЕПЕРИ! Йоло Денев събира подписи за президент

Стартира кандидат-президентската кампания на върховния жрец на Бог Тангра Йоло Денев. Вечният протестиращ се явява в тандем с Арсений Байздренков (без майтап!).

Ето и обръщението на Бай Йоло към избирателите:

Супер важно съобщение!

В дни на тотален хаос в България за спасение създавам движение България на народа, което ще участва на изборите на 14 с партия мандатоносител. Целта е да се противопоставим на поредната нагла измама на милионера на Кирил Канадеца. Той заявява, че ще действа с методите на мафиотският капитализъм за да осигури хляб на народа за 4 години. Той чувства подкрепата на посланика на САЩ с който се среща многократно за инструктаж лично президента на САЩ Байдън поздрави Кирил и президента Радев като организатори на триморие за борба срещу Русия готов е да управлява и с ГЕРБ без Борисов.

Т.к президента Радев доказа за 5 години,че води антибългарска и антинародна политика и със служебният кабинет не реализираха нищо. не вкараха в затвора борисов не уволниха главният прокурор, не осъдиха нито един олигарх и не го вкараха в затвора. Не върнаха нищо от заграбените 10-тки милиарди. Не казаха,че могат да анулират концесиите. Служебният кабинет на радев беше една говорилня. Радев създаде движението на канадеца, което ще продължи унищожението на българия под мотото продължаваме промяната за това Йоло се кандидатира за президент за да спасим България и народа да живее човешки още днес.

Събирам подписи след 17 часа на ъгъла на Витошка и Партирха, метрото на Сердика на входа на метрото на стадиона и на метрото на Софийският университет. Заедно да се борим за човешки живот днес!!!