Румен Радев на спешна среща с Херо Мустафа

Политика
13:56 - 17 Юли 2020
12828
Румен Радев на спешна среща с Херо Мустафа

Президентът Румен Радев по спешност напусна военноморското учение „Бриз“, предаде репротер на „Черноморски фар“, който го отразява на борда на кораба „Горди“.

Президентът Румен Радев и министърът на отбраната Красимир Каракачанов са официални гости на учението "Бриз 2020" (Снимка: БНР)

По-рано днес държавният глава, който е и върховен главнокомандавщ отказа изявления около политическата ситуация у нас с мотивите, че вече го е направил вчера в Пловдив.

Причината да напусне учението е важна среща с американския посланик у нас Херо Мустафа, научи „Черноморски фар“. Най-вероятно ще бъде обсъждана политическата ситуация у нас, както и намерението САЩ да ревизират да ревизират отношението си към двата важни газови потока, за които се заговори вчера.

Преди броени дни на спявка с американския посланик у нас беше и премиерът Бойко Борисов. След срещата от ГЕРБ разтълкуваха аудиенцията като подкрепа за кабинета заради репликата на Мустафа, че тя не е искали ничия оставка въпреси думите й, че никой в България не трябва да е над закона.