Русата Златка стартира съмнителен бизнес

Райкова замина за Мексико с мъжа си Карен Хачатрян

Нещо за четене
18:00 - 18 Март 2024
20958
Русата Златка стартира съмнителен бизнес

Златка Райкова замина за Мексико с мъжа си Карен Хачатрян. Преди няколко месеца те посетиха Тайланд, но сега са избрали друга дестинация за ваканцията си. Междувременно плеймейтката се похвали, че съвсем скоро ще започне нов бизнес. Тя върти онлайн магазин за дрехи, но сега ще предлага и билки за отслабване.

„Очаквайте наистина нещо мое, което ще работи на 100 % - както за вашето здраве, така и за сваляне на килограми”, фука се блондинката.

Ясно е, че ще се намерят баламурници, които да купуват съмнителната й „система за отслабване” – нищо, че отдалече се усеща измамата.

Говори се, че именно Карен е насърчил жена си да стартира новото начинание. Известно е, че той е доста заможен, макар че не споделя какво точно работи. Някои подозират, че все още продължава да се занимава с „черно тото”. Навремето арменецът бил обещаващ тенисист, но от Българската федарация му наложили доживотна забрана за спорт и парична глоба. През 2020 г. заедно с брат му Юрий са били обвинени в уговаряне на изхода на тенис мачове и впоследствие признати за виновни. Така приключила спортната кариерата на Хачатрян, който най-вероятно и до днес се занимава с не съвсем легални дейности.

Златка и Карен са заедно от почти 2 години. Тя забременя само два месеца след запознанството им и малко след раздялата с бившия си мъж Благой Георгиев – Джизъса. С него не стигнаха до брак, макар че имат син – 4-годишния Благойчо. В миналото Райкова е била сгодена и за ММА боеца Георги Валентинов, но той също не успя да я отведе до олтара.