РУСКА ХИБРИДКА: Стрелецът от Тексас е бил травестит!

Новини
22:13 - 31 Май 2022
6018
РУСКА ХИБРИДКА: Стрелецът от Тексас е бил травестит!

Покъртителни снимки на касапина от Увалде, Тексас - Салвадор Рамос, позиращ предизвикателно с къса поличка и униформа на мажоретка, взривиха социалните мрежи, в това число и у нас. Внушението е, че масовият убиец е бил трансджендър, чиято потисната сексуалност е избила в разстрела на 21 невинни, повечето - деца.

Фейсбук и инстаграм светкавично проведоха собствено разследване за автентичността на фотосите, които натрупаха милиони споделяния за часове. Заключението е, че кадрите са не особено качествен монтаж, като в една от снимките дори е използван образът на Рамос от полицейското му досие.Първата снимка на Рамос, която полицията разпространи след атаката.

Източникът на разпространяващия се светкавично фейк е проследен до прокси сървъри в Германия, вероятно руска собственост. Така че по всяка вероятност става въпрос за поредната мощна хибридна атака на кремълската машина за дезинформация.

Иначе изродът Рамос също в определен смисъл е жертва. Комбинацията от трудния живот у дома, адът на подигравките заради бедняшкия му произход, насилието и тормоза в училище, както и цялото усещане за мизерия и безпомощност се събират, за да произведат фаталния резултат.Две от снимките, които Салвадор Рамос е изпратил в чат с неназована личност в деня на нападението срещу началното училище на Увалде.