Руски бачкатори биха и обезчестиха шефа си!

Атаката станала заради неплатени заплати, полицията намерила нещастника окървавен и със свален панталон

Русия
14:18 - 02 Май 2019
2688
Руски бачкатори биха и обезчестиха шефа си!

"Няма пари, съжалявам. Ще си получите заплатите малко по-нататък". С тези думи шефът на дърводобивна компания в Русия провокирал агресия у работниците си, които го пребили и обезчестили!

Бачкаторите отишли в офиса, за да получат възнагражденията си. Вместо това научили лошата новина, че рубли няма. Да, но в руската провинция не вярват на думи и обещания, а държат всичко да е изрядно. Особено когато е намесен алкохолът, за който трябват и средства.

Разправията и увещанията продължили съвсем кратко. Разочарованите бачкатори, типично по руски, решили да отидат в кварталната кръчма и да обърнат по някоя друга водка от мъка. Уж, за да се успокоят нещата и да могат да се приберат и да обяснят на жените си защо се връщат без пари.

Явно страхът от "домашния уют" им е дошъл в повече, но след като изпили солидно количество алкохол, решили да отидат отново и да искат заработените пари.

Пристигайки отново в офиса, заварили шефа си с млада девойка да се смеят и пият кафе. Това вече била и последната капка, с която чашата на търпението преляла.

Побеснелите колхозници започнали да псуват и отправят заплахи на висок тон. Девойката, която станала неволен свидетел на случката, започнала да пищи. За да не им пречи и да не им надува и без това уголемените глави с писъци, те я заключили в тоалетната.

По нейните показания пред полицията, в офиса се чували тъпи удари, писъци и крясъци, а след около 5 минути тишина и приглушени стонове.

За късмет мобилният телефон бил в нея и те веднага повикала силите на реда.

Пристигналите на място полицаи заварили злощастния бизнесмен окървавен с разкъсани дрехи и свален панталон.

Руската полиция е заловила и задържала извършителите в квартална кръчма, където продължили да пият и да се хвалят с побоя и изнасилването.