С колко жени Дейвид е изневерявал на Виктория Бекъм?

Официално футболистът мълчи за извънбрачните си връзки

Футбол
15:04 - 17 Април 2024
3935
С колко жени Дейвид е изневерявал на Виктория Бекъм?

Дейвид и Виктория Бекъм са пример за успешен брак вече трето десетилетие. Според мнозина светски експерти обаче семейната идилия е измислена и всичко е умела игра пред камерата. Точно благодарение на този бутафорен образ двамата трупат стотици милиони, но какво се крие зад привидно перфектното им съжителство?

Официално Дейвид никога не е признавал за изневерите си. Всички обаче знаят за аферата му с Ребека Лоос в началото на века. Едва при премиерата на документалния  филм на "Нетфликс" за Бекъмови, две десетилетия по-късно, Виктория със сълзи на очи разкри, че твърденията за предполагаемата изневяра на Дейвид с личната му асистентка са били "най-трудният момент в живота ѝ". Според нея "те вече не се чувствали като двойка" и били на ръба на раздялата.

Дейвид не потвърди за нито една от забежките, а във всички интервюта се кълне, че е верен на Виктория. Само че Ребека съвсем не е единствената му любовница.

Аферата с Ребека Лоос е единствената, за която Дейвид и Виктория признават

И след нея спортистът не си го прибира в гащите. През 2010 г. избухва голям скандал. Тогава Бекъм е заподозрян, че има връзка с 26-годишен модел на име Ирма Ничи. Аферата е доста продължителна. Дори се говори, че той е на път да напусне съпругата и децата си. Но това все пак не се случи. Дори измамената Виктория, за изненада на журналистите, застана на страната на съпруга си.

"Никой не е казал, че бракът ще бъде лесен", - отблъсна тя нападките на пресата, а също така добави, че "неприятностите още повече са ги сплотили", а като доказателство за думите ѝ - скоро след това двойката се сдоби с момиченце на име Харпър.

През 2012 г. обаче отново се заговаря за изневяра на бившия капитан на английския национален отбор. Този път красивият спортист си паднал по певицата Катрин Дженкинс.

И въпреки че самият Дейвид нарича информацията нагла лъжа, а Виктория отново е готова да отвърне на всеки, който би очернил семейството им, неприятната следа от цялата ситуация остава.

Футболистът е заподозрян и в афера с продавачка на бельо от Лос Анджелис. Дейвид многократно използвал услугите на момиче с леко поведение, което почасово работело в бутик за гащи.