С "майка, шампион, кралица и богиня" Серина Уилиямс изненада модните среди (СНИМКИ)

11-те й милиона последователи в Инстаграм подкрепиха новата визия на екипа на тенисистката

Стил
11:35 - 28 Май 2019
2245
С "майка, шампион, кралица и богиня" Серина Уилиямс изненада модните среди (СНИМКИ)

Американката Серина Уилиямс отново разбуни духовете - както на корта и около него, така и в модните среди.

Черната перла демонстрира нова тенденция в облеклото на корта по време на Откритото първенство по тенис на Франция.

В Париж Серина излезе с черно-бял екип, на който на френски бяха изписани: майка, шампион, кралица и богиня. След това демонстрира и класата си, побеждавайки рускинята Виталия Диатченко с 2:6, 6:1, 6:0 и се класира за следващия етап във френската столица.

Преди надпреварата в Париж Серина Уилиямс публикува снимка в Инстаграм с черно-бяла дълга рокля - уголемен вариант на екипа, с който се появи вчера на корта. 11-те й милиона последователи в социалната мрежа бяха радостни да я видят в такава светлина.

Преди година по-малката от сестрите Уилиямс отново демонстрира ексравагантност на "Ролан Гарос", след като се появи изцяло в черно, но това беше нещо средно между водолазен костюм и ластичен клин с горнище.

Тогава президентът на френската тенис федерация - Бернар Гуидичели, остана втрещен и коментира: "Понякога си мисля, че отиваме твърде далеч. Трябва да се въведе нов код на облеклото, а човек трябва да уважава играта и мястото".

Думите му явно подразниха и засегнаха 37-годишната Серина, която не остана длъжна и отвърна: "Костюмът е практичен и е моден. Имах много проблеми с кръвните съсиреци след раждането на дъщеря ми през 2017-та и доста страдах през последните 12 месеца. Така че това определено е малка забежка с един много функционален костюм. Не виждам къде е проблемът".