С рамо от Георги Гергов: Елена Гунчева става нотариус в Пловдив

През ключалката
11:43 - 27 Юни 2022
9844
С рамо от Георги Гергов: Елена Гунчева става нотариус в Пловдив

Червеният милионер Георги Гергов се е заел да помогне на адв. Елена Гунчева да стане нотариус в родния Пловдив. Източник на Lupa.bg под тепетата разкри, че след като напусна „Възраждане“ и Костя Копейкин, юристката решила да се занимава с кариерата си, вместо да губи време с политически балони.

Според нашия източник кукловодът в местната БСП структура вече е провел разговор с Гунчева, на който е постигната договорка да използва връзките си в съдебната система, за да уреди адвокатката, отлюспила се от пишман патриотите,  да стане нотариус възможно най-скоро.

Иначе новината от деня по темата е, че заявлението на Елена Гунчева за прекратяване на пълномощията ѝ като народен представител е постъпило в деловодството на парламента, потвърдиха за БТА от пресцентъра на Народното събрание.

В съобщение  от края на миналата седмица във фейсбук Гунчева написа,  че „в една организация проблемите трябва да се поставят ясно и да се решават по най-добрия и балансиран начин. Едноличните решения не могат и не трябва да се налагат. Необходим е баланс и толерантност към различното мнение“, заяви тогава депутатът.

Тя добави, че ще подаде оставка като народен представител и ще напусне „Възраждане“, въпреки че още вярва в идеите на партията, но вече не вярва на лидера ѝ Костадин Костадинов. Днес пловдивчанката изпълни заканата си и официално поиска да напусне Народното събрание.