САДО-МАЗО: Свръхоргазъм убил Петьо Фолиото

Актуални новини
21:10 - 02 Септември 2020
10930
САДО-МАЗО: Свръхоргазъм убил Петьо Фолиото

39-годишният Петър М. от Бургас, който беше открит в спалнята си мъртъв – със завързани ръце и крака с кожени каишки и сред куп аксесоари за разкрепостен секс, задушен с пластмасово топче в гърлото, привързано с примка за врата, не е бил в компания с друг човек. Смъртта е настъпила вследствие на практикуването на особено опасна сексуална техника, известна като „еротична асфиксия” (задушаване), водеща до крайна възбуда и еуфория, пишат колегите от "Флагман".

Практикуващите я твърдят, че оргазмът, до който се достига при ограничаване на притока на въздух към белия дроб, не можел да се сравни с никакво друго сексуално удоволствие. Особено предизвикателна за сексуалните маниаци е автоеротичната асфиксия, която се експериментира основно от мъже. Много често тази практика води до самоубийство, защото не може да се контролира колко точно е минимумът от въздух, който трябва да се подава през гърлото и носа, за да не се намалява удоволствието.

По случая с Петър М. – преуспяващ бизнесмен, със собствен сервиз за полагане на затъмняващо фолио на автомобилни стъкла, известен като един от най-добрите майстори в региона, е образувано в късния следобед вчера досъдебно производство. До този момент не са събрани данни за извършено убийство. Криминалистите са анализирали стотици кадри след огледа в спалнята с трупа, заварен в необичайно състояние. Взети са проби за експертиза на биологично присъствие от друг човек.

„Засега се спираме на основната версия за причиняване на смърт по непредпазливост. Това е своеобразно самоубийство при практикуване на една от разновидностите на секса – фетишизма – еротично самозадушаване”, каза източник от разследването. Аутопсията също доказва, че липсват данни за насилие от друг човек. Не може да се посочи точният час на настъпването на смъртта.

Майката на Петър – 69-годишната Таня М. се е натъкнала на трупа му в 08:45 часа вчера. Тя отворила вратата на спалнята му, след като той не се появил на закуска малко след 7 часа, за да отиде на работа. Жената и синът й живеели в наследствен апартамент от 120 кв.м в известния жилищен блок „Народен юмрук”. Тя свидетелства, че вечерта двамата са си легнали – всеки в своята стая, малко след 22 часа. Входната врата е била заключена отвътре. Петър не е казвал, че очаква гости. Сутринта вратата си стояла заключена отвътре.

Пералнята през нощта е работела и майката не е чула необичайни звуци. Нещо повече – проверка на телефонните разговори и съобщения в мобилното устройство на Петър показва, че той не е контактувал с никого същата вечер, за да се наложи да бъде разпитван някого като потенциален гост. Приятели от близкото му обкръжение казват, че той не е човек с хомосексуални наклонности, напротив – падал си по жени, споделял е, че няма нищо против да експериментира в леглото.

Топчето, с което се е задушил, е било на верижка към кожена каишка на врата, която също е била пристегната – както кожените каишки на глезените и китките му. Това не било неизпълнима техника за любители на екстремни усещания, особено когато става въпрос за еротична асфиксия. По подобен начин – свършвайки, докато умира, намери смъртта си съпругът на печално известната Мисис България Анита Мейзер - Николай Димов, с тази разлика, че тя е била свидетел, докато той сам е пристягал свинската опашка на врата си.

Мейзер се е намесила едва, когато е разбрала, че мощната му ерекция, водеща към продължителен оргазъм, вече е предизвикала сериозен мозъчен кислороден глад и той умира. Било е твърде късно и невъзможно да среже свинските опашки с ножица. Така е станала свидетел на мъчителната му за наблюдение смърт, той обаче е бил в безсъзнание и според повечето му „колеги” по практикуване на този вид секс – в нирвана.

Навлизането в асфиксия (задушаване) води неминуемо до смърт при самозавързани в домовете им и категорично не се препоръчва за практикуване без опитен партньор.

Такъв, за съжаление, се оказва случаят с Петър М., известен след приятелите и клиентите си като Петьо Фолиото - направил достатъчно пари с труда и таланта си, разполагащ с хубаво жилище и с възможности да има всякакви и колкото си поиска жени, пише "Флагман".