Съдят бизнесмен, напляскал любовника на бившата си

Актуални новини
15:41 - 29 Юни 2022
3422
Съдят бизнесмен, напляскал любовника на бившата си

Трето наказателно дело от частен характер стартира днес в съда в Кърджали, в което от едната страна е обижданият, напляскан и заплашван с убийство общинския съветник Ф. М., а от другата бизнесмен, бивш съпруг на млада дама, заради която двамата са във война.

Досега бе даден ход на делата за нанесения побой на общинския съветник в кърджалийска фитнес зала през януари и за опита за душене на общинаря в зъболекарски кабинет в центъра на областния град през февруари. И в двата случая автор на агресията е предприемачът, с чиято бивша съпруга съветникът е във връзка в последните месеци.

В съда влиза и третата среща на ревнивеца с общинския съветник, станала пред хотел в кърджалийския квартал „Байкал“ през май. Бизнесменът ударил леко с джипа си автомобила, в който били съветникът и атрактивната блондинка. Нападателят извел от колата бившата си половинка и насила я качил в джипа, след което се върнал и скъсал тениската на местния политик.

Междувременно съдът в Кърджали забрани на бизнесмена Р. А. да приближава Б. Д., както и жилището й в центъра на града, на разстояние по-малко от 50 метра. Наложена е мярка за защита от домашно насилие в полза на Б.

Двамата вече са бивши съпрузи, а младата дама е приятелка на общински съветник в Кърджали. Заради тази връзка политикът станал жертва на агресия от страната на предприемача. Ревнивият екс съпруг също твърди, че бил заплашван от съветника.