Сагата продължава: Джулиана Гани съди Сами Хоссни

Нещо за четене
16:19 - 19 Януари 2021
4423
Сагата продължава: Джулиана Гани съди Сами Хоссни

„Приятели, много ми е забавно, защото се пусна някаква интрига с някаква личност, която съм чувал май веднъж за него и ми се набивала след това в полезрението, че се бори за слава толкова жадно, че е готова по пишка да излезе по площада, да не говорим как се навира…, но аз не съм човек който плюе, но любимата ми част от правото е ,че когато някой твърди нещо публично и уронва името на някого, той трябва да го докаже в съда. Това ще му се наложи на въпросния господин“, закани се на Сами Хоссни мъжът на Джулиана Гани.

„Преди много се палех на такива смешки, но сега осъзнах, че всеки втори огладнял и жаден за слава дребосък би бил готов на всичко, дори да се злепостави, само и само да се включи в някоя интрига с мен и съпругата ми“, каза Илиян Найденов.

Сами започна войната с Гани и Илиян

„Много е забавно. Напоследък прекарвам най-много време с адвокатите си и този човек не знае какво го чака и какви неща ще му се наложи докаже в съда“, категоричен е Найденов.

Припомняме, че фитнес инструкторът Сами Хоссни обвини в измама Джулиана Гани и мъжа й – Илиян Найденов. Риалити участникът от „Фермата“ твърди, че е невъзможно да се отслабне с чай, като този, който продава семейството.