Сами Хоссни разобличи шашма на Джулиана Гани

Нещо за четене
13:08 - 19 Януари 2021
8403
Сами Хоссни разобличи шашма на Джулиана Гани

Фитнес треньорът Сами Хоссни обвини в измама Джулиана Гани и мъжа й – Илиян Найденов. Риалити участникът от „Фермата“ твърди, че е невъзможно да се отслабне с продукт, като този, който продава семейството на силиконката, видя Lupa.bg.

„Няма чай, който да ти стопи излишните мазнинки. Единственият начин да стопиш излишните мазнинки е калориен дефицит – ядеш по-малко, изразходваш повече и тялото ти изразходва излишните мазнини“, каза Сами Хоссни, докато гледаше реклама за чая на отслабване на Джулиана Гани.

„Няма чай който да премахва целулита. Това е лъжа. Подвеждане. Много се дразня, когато виждам хора с много последователи в инстаграм да дават лош пример. Вашият продукт както и всички други продукти, които обясняват как могат да свалят килограми са измама““, гневен е инструкторът. 

Сами споделя, че трябва да помогнем на хората, които са обезверени, че не могат да отслабнат. Да им бъде обяснено, че свалянето на килограми става чрез калориен дефицит, подчертава още Хоссни. 

„Моята майка е с наднормено тегло. Тя вярва на продукти като този. Когато вие я излъжете,я карате да се чувства зле, че се е провалила. Има много такива хора. Спрете да го правите това нещо. От днес нататък ще търся такива продукти и ще обяснявам на хората. Ако беше толкова лесно да се свалят килограми с такива продукти, всички хора щяха да са във форма и фитнес индустрията нямаше да съществува. Няма продукт, който да изгаря мазнините в дълбочина“, убеден е Хоссни.