Сагата продължава! Йоана Захариева-Йоко скочи на Мегз

Новини
14:30 - 12 Ноември 2020
29892
Сагата продължава! Йоана Захариева-Йоко скочи на Мегз

Певицата от не толкова близкото минало Йоана Захариева-Йоко скочи да брани Мартин Карбовски. Блондинката нападна дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. Публикуваме едно към едно посланието, което Йоко отправи към принцесата от Раковски:

"Мигленче, Мегз или там както ти е прякорът, ако беше една идея по-умна щеше да знаеш, че от определена възраст нататък ние си избираме мъжете и ние сме тези, които решаваме кога ще спим с тях! Това със сексуалните намеци и предложения е разкошна възможност за нас жените, от която смело трябва да се възползваме за да манипулираме мъжкия свят предимно в главата (не уточнявам коя). Играта на “куче и котка” е вечният номер в медийния бранш и не само, в случая с Мартин е неговата запазена марка. Зелена си още, миличка, да не кажа тъпа! ....вместо да се наслаждаваш на превъзходството си, защото красивите и млади жени притежават невиждана власт от позиция на годините си. Ти като една истински несигурна, фалшива, тотално невярваща и объркана жена, с нула самочувствие, без грам мозък опорочи женската ни общност като реши да правиш евтини номерца и да си пускаш скрийншотове от личния чат с Карбовски. Срам и позор популярна личност да хленчи по този начин и публично да унижава друга популярна личност след като години наред е била на хранилка именно при същия човек. Урок Iви в медийното пространсво: “Сексът е разменна монета, от теб зависи как ще я похарчиш!”.

Припомняме, че преди дни Мегз сензационно обяви, че Мартин Карбовски си е искал от нея "секс услуги" и я приканвал "да му духа", за да я излъчва в предаването си.