Салма Хайек изпраща 2020 г. по бански на плажа

Актуални новини
09:50 - 31 Декември 2020
5262
Салма Хайек изпраща 2020 г. по бански на плажа

Шармантната актриса Салма Хайек реши да изпрати безпрецедентната и шокова 2020 г. на плажа под лъчите на жарко слънце. А часове преди Новата 2021 г. тя подари на почитателите си секси фотоси по бански, на които по нищо не личи, че вече е на 53 години. 

"Последните дни на 2020-а. Никога не съм била по-благодарна, че съм здрава и така близко до природата", написа тя в социалната мрежа към галерия от 2 снимки, показващи я на екзотично крайбрежие.

От поста ѝ, събрал към момента над 1 милион харесвания, става ясно, че звездата от "Десперадо" не е в Калифорния, където се намира нейния дом. На изображенията брюнетката с гореща кръв за пореден път изкушава зрителите, демонстрирайки своята прекрасна фигура и женствени извивки по лилав бански костюм от две части, разкриващ пищните ѝ форми.

Завършвайки визията си, тя се е спряла на лек плажен халат на флорални мотиви, стигащ до коленете ѝ, чиито дълги ръкави са запретнати нагоре, който е комбинирала с плетено бомбе на марката "Fedora" и чифт тъмни очила.