Саловете на "Игри на волята" порят в Царевския залив (СНИМКИ)

Топ
13:20 - 02 Юли 2020
4424
Саловете на "Игри на волята" порят в Царевския залив (СНИМКИ)

Снимките на "Игри на волята" вече текат на един от най-живописните плажове в Царевския залив. „Попският плаж“ е един от най-късите, но и най-красивите. Фоторепортер на Lupa.bg успя да заснеме саловете на риалити шоуто, което в момента се снима на родното Черноморие.

Колумбийският риалити формат Desafío (Caracol TV), който стъпи в българския ефир миналата година, се радва на огромен интерес от страна на зрителите. Първите конструкции вече са готови и 24 участници ще се борят срещу над 70 изпитания. 

Както Lupa.bg писа Димо Алексиев и Ралица Паскалева ще водят втория сезон на риалитито на Нова тв. Актьорите, които играеха заедно в сериала "Откраднат живот", ще са до 24-имата участници в шоуто не само по време на битките, но и извън арената. Те смениха миналогодишната водеща - Александра Сърчаджиева. 

Всеки от двамата водещи ще има и специфична роля във формата. Като спортист и мъж Димо ще коментира всички битки и ще следи за спазването на правилата, а Ралица ще въвежа зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е начело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон.


Снимки: Агнес Методиева