Сълзи и усмивки: Сашо Кадиев се сбогува емоционално с Би Ти Ви

Актьорът обяви официално, че поема по нов път и благодари на "Преди обед" и на Деси Стоянова за 12-те години заедно

Изповеди
09:39 - 21 Юли 2023 (обновена)
14348
Сълзи и усмивки: Сашо Кадиев се сбогува емоционално с Би Ти Ви

Със сълзи в очите Сашо Кадиев обяви официално, че след 12 години се разделя с предаването на Би Ти Ви "Преди обед", чийто водещ е заедно с Деси Стоянова. В петък сутринта по време на последното за сезона предаване актьорът емоционално каза, че поема по нов път.

В прочувственото си и кратко изявление в ефир синът на Катето Евро сподели, че е много благодарен на телевизията, на предаването и на Деси Стоянова за всички години, прекарани заедно. Актьорът каза, че "Преди обед" го е научило да става рано, но не и да идва навреме на работа.

По думите на тв водещия именно в телевизията той е израснал като личност и се е развил професионално. Актьорът разкри и че благодарение на телевизията е излязъл от сянката на майка си.

"Беше ми адски трудно да взема това решение, защото "Преди обед" е много повече от предаване. Това е животът ми през последните 12 години. Тук се научих да ставам рано, но не и да идвам навреме. Двама неопитни зайци, каквито бяхме в началото с Деси, но с много хъс успяхме да станем добри водещи. Тук срещнах невероятни хора. Тук най-сетне успях да изляза от сянката на майка си, което не е малко", каза водещият в емоционалната си реч. 

Сашо Кадиев взе решението си да се отдаде изцяло на актьорската професия в навечерието на 40-ия си юбилей на 30 август. Той е студент на Стефан Данаилов, при когото завършва актьорско майсторство за драматичен театър.

Истината е, че Сашо има много ангажименти в театъра и вече му е трудно да съчетава участието в спектакли с воденето на сутрешно предаване, което е два часа и половина. Актьорът си ляга късно след представление и съвсем обяснимо ставането рано сутрин е проблем и го изтощава.

Самият той не сподели публично тези неща, но е ясно, че вече е решил да поеме по нов път.

Докато говореше в началото на последния си ефир Сашо много се вълнуваше, а Деси го прегърна и също му благодари за съвместната работа. Типично в негов стил той подхвърли шеговито: ”Аз съм един лигльо, това чета за себе си по медиите. Сега ще се лигавите ли без мен”.

По време на последното си предаване като водещ Сашо даде много лично интервю на своята колежка Деси Стоянова.

Докато Сашо Кадиев е водещ на предаването, на него в личен са му се случили много неща, за които си припомни в ефир - загубил е баща си, родило му се дете, срещна нова любов. "Стремял съм се да не бъда дребнав, да прощавам на хората, да си върша работата добре", сподели Кадиев. Част от това е вследствие на стремежа му да следва съветите на баща си.